Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The plasma revolution

Så kallt vädret biter
in i varje lem
Det finns varm choklad
och ett varmt hem

Men inte för alla och en var
en del har ingenting kvar
Även om plasma Tv:n hänger där
så bor det bara tomhet här

I kvarteret prestige har
klassamhället ett högt pris
Här är du fet som en gris
Försöker hänga på
vad gäller nu då

Vad har grannen
kolla nu noga gör lika
Kanske du kan snika till dig en fika

Ja hemlös är du
även om du har tre barn
och en köpt fru










Fri vers av Spirit
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-11-09 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit