Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man hitta värre ord...


Tomhet

Det vidriga ordet
”cancer”
som en sjukdomens Auschwitz
Eller Kartago

Dödens ord
Tomhet avrundar det
Liket en pratbubbla med istappar
Som hänger

Helvetets is
Kräftans vändkrets
Dödens väntrum
Detta förhatliga vidriga ord

Jag hatar dej
Ondskan personifierad, jävla ord
På vidrighetens olust..
Försvinn, dra åt helvete…




Fri vers av LassO
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 00:11



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag vet hur dödens väntrum ser ut. Och jag har ännu fler \"fula\" ord att fylla i med. Förtvivlans vanmakt är helvetet på jorden!
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO