Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bjudsam poet

Drick mina ord
dom rinner över
Ta emot jag har mer
än jag själv behöver

Doppa med din egen
självförakt
säg vad du tycker
ut med skiten få det sagt

Så blev du en poet
och sket ut några ord på ett papper
Men vad ska vi andra göra
ta katten och köra

Eller nått...
litet och väldigt smått
för stick inte ut
För då kommer bödeln
och gör slut

Äh gå och sov nu
men torka upp alla ord först
Eller drick upp din egen självförakt
och stå för det du tänkt och sagt

Spika inte upp någon tavla i natt
då blir grannen sur
Och det vill du väl inte eller hur

Skriv om din granne den fule fan
som petar sin näsa hela dan
Som surfar på nätet med sin dubbel moral
Snälla när ska vi börja göra medvetna val
















Fri vers av Spirit
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit