Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100% Made by love

Det finns ett liv

Den kanske anas

Jag känner

Den lever av mig
Med mig
I mig

Konstigare känsla har jag aldrig varit med om

Så himla underbart konstigt

Stort

Viktigt och framförallt, vårt eget!






Fri vers av habibty
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 20:15



Bookmark and Share


  R-M
GRATTIS :D :D :D

och jättevackert fint skrivet, komihåg denhär!
2007-11-10

  Ola Rydberg
grattis sug i dig
och lev !
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty