Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
diktkommentar till \"Laurentius första brev till Förintelsen\" senryu


Laurentius



poeten beskrev
med sarkasm och statistik

hela helvetet




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-11 13:22



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
hela helvetet, så sant, en applåd till er båda!
2007-11-13

  Nina V A
Hela helvetet absolut
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP