Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykt



ett par ensamma
snöflingors flykt i vinden

gör ingen vinter




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-11 13:46



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sant och bättre kunde det inte sagt absolut värt en bokmärkning!
2007-11-13

  Cris
Nä det är ju sant!
2007-11-13

    Maria Malm
Men tillsammans blir de starka..
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP