Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strypgreppsuppbrott


Och när monstren under sängen
bleknar i jämförelse med dig

då vågar jag inte blunda längre


[skräcken måste bli det förflutna]




Fri vers av Lindah
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-05-05 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah