Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flumiflum...


Tänk om...





Tänk om det inte finns någon verklighet!

Verkligheten kanske endast existerar

i våra hjärnor...

kanske som en fantasi

som är allt igenom påhittad...


Vad är vi och verkligheten då???




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-11-11 16:55



Bookmark and Share


    gulligt smile
mm. hmm. undra vad vi är, nu måste man ju tänka genom det, bra skrivet
2007-11-11

  drakbruden VIP
Follow the white Rabbit.....vem vet vad vi är i så fall, kanske mycket mer än vi fattar.....
2007-11-11

  Cris
Verkligt filosofisk fundering som kanske är overklig..eller högst verklig.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis