Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blir så förbannat trött på reklamer där det är det är en mamma en pappa och två barn som ler charmigt mot kameran,tänk bara ni vet toffife reklamen, är det de som kallas familj?


Ska vi leka mamma,pappa barn?



Mamma,pappa barn

ler mot kameran

blont hår
blekta tänder
rosiga äppel kinder

är de det som är kallas lycka?

det är ingen som vet att mamman är alkis
pappan är ett pervo som tänder på minderåriga pojkar
och barnen dom mår säkert bara psykiskt dåligt

så länge de ler mot kameran
är det ingen som märker


en helt vanlig lycklig familj eller?




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-11 19:06



Bookmark and Share


    Sushi
eller hur! nej, jag mår bra med min mamma och mina syskon som inte finns.
2007-11-14

  Lejonhjärtas poesi
Oj starkt och du belyser detta på ett utmärkt sätt, snygg fasad utåt att visa upp men ett rent helvete på insidan så kan det vara. God belysning av detta, bravo!
2007-11-11

  Lyckohäxan Enediel
Det ligger mycket i det här...fasader som SER bra ut i alla fall...hua!
2007-11-11

  Ola Rydberg
Ja sjukt trött
kan man bli på
dessa fantasibilder
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag