Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina engelska dikter.Denna skrev jag för länge sedan.


I just...

I just want you to hold me
Hold me like if it was for the last time you had arms

I just want you to look at me
Look at me like if it was for the last time you had eyes

I just want you to kiss me
Kiss me like if it was for the last time you had lips

I just want you to love me
Love me like if it was your last minutes alive




Fri vers av ~maria~
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 20:12



Bookmark and Share


  Patrick K
helt kanon.. supervackert! :)
2007-11-12

    Nicklas VIP
Helt underbar!

Ja.. jag vet inte vad jag ska säga.
Känner igen mig i varje ord, i din längtan, hoppet och drömmen.

Och jag vet, att så känns det när man är kär. Då ska man ta varje dag som om det vore den sista i livet, älska som aldrig förr... Tyvärr tänker man inte på det förrän det är försent ibland..

Denna bokmärkes! (och jag bokmärker inte ofta!)
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

~maria~