Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabbskriven dasshumor, ursäkta...


Gaspådrag (limerick)

En bönodlare från Calutta
Så glad mellan fälten sågs skutta
Ty det sägs man blir fin
utav rent protein
Men tyvärr måste man även prutta





Bunden vers (Limerick) av Lillasyster F
Läst 979 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-11 21:06



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Rolig i sin enkelhet.jag hållet med silver att det skulle bli mer \'fart\'i den om du \'släppte\' sista ordet:)
2007-12-20

    Bodil Sandberg
Ja här sparas inte på krutet i denna roliga härliga limerick!!!!!
2007-11-18

  Erik L
Rolig och fyndig limerick!
2007-11-12

  Marita Persson
Mycket bra! \"Snabbskriven\" dessutom hmmm, inget att be om ursäkt för, skitbra helt enkelt! *Ler stort!*
2007-11-12

    Maria Malm
Hihi..
Äkta gasinnehållande dasshumor!
2007-11-12

  "Silver" VIP
Hi hi :)

Detta är en sådan där man egentligen kunde utlämna sista ordet åt läsarens egen imagination.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F