Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Jag är tämligen säker på
att jag återigen kommer att bli rädd
och ge dig skulden för det
du inte kan påverka

Jag är tämligen säker på
att jag återigen kommer att bli arg
och ge dig skulden för saker
du inte alltid förstår

Jag är tämligen säker på
att jag återigen kommer att bli ledsen
och gråta över företeelser
du inte kan förändra

Jag är tämligen säker på
att jag återigen kommer att bli förblindad
och blanda ihop imorgon med en gårdag
du inte bär skuld till

Men jag är också tämligen säker på
att det jag i förtret tänker och säger
allt som oftast egentligen inte
bär ditt namn




Fri vers av Lapptanten
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 23:31



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Känner igen mig själv i din text! Bra skrivet!
2007-11-11

    Ling
Om du bara visste hur bra det där tragiskt nog stämmer in på mig.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten