Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Berg av ord

Jag träffade en man med ord i dag
du vet de orden som får färdas utan gränsvakter
och krypskyttar
orden som nitar fast själen håller den och säger
dig känner jag
och samtidigt berättar hur livrädda de fladdrar
fast ändå så djärva
de orden
jag längtat
och jag vet jag tänkte
när han strök strecken i boken över namnet
som var mitt
hans bok
till mig och ändå inte...
jag har väntat på det här




Fri vers av katiana
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 00:55



Bookmark and Share


  Darkness
Jätte bra!
2007-11-12

  Mögelhud
Det här är bra! Jag tycker om den och den har en stark inledning:

\"Jag träffade en man med ord i dag
du vet de orden som får färdas utan gränsvakter\"
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana