Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig sett din hand




Jag har aldrig sett Din hand
men jag har känt dess styrka
och dess ömhet
Jag väntar i trygg tillit
på Ditt vidrörande.

Ditt namn är Frid och Kärlek
och Du har delat
de mörka djupen i mitt liv
de stora frågorna
den mörka vägen

Hos Dig kan jag gömma
mina hemliga sår
Du delar det som
ingen annan delar.

Och Du helar
med Din kärlek
och Din frid.....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 845 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-11-12 09:35



Bookmark and Share


    Anna A
Vacker och öm, tillitsfull. Önskar att jag skrivit den själv. :-)
2007-11-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så vackert, drömskt och härligt hoppfullt.
2007-11-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackra ord,
sådana behövs,
mer av, på vår
jord!
2007-11-12

  charlotte hedendahl
Vackra, vördnadsfulla rader med djup innerlighet!
2007-11-12

  Catrin
En dikt full av vördnad, vackra formuleringar om trygghetens boning.
2007-11-12

    Damm
det är så faktiskt, att det vackraste kan varken ses eller höras, det måste upplevas-med hjärtat.
Otroligt mjukt och välskrivet
2007-11-12

  Pulsatilla
Vackert, djupt, längtansfullt och innerligt!
Denna sparar jag!
2007-11-12

  Mats Henricson
Skönt religiöst färgat epos !
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius