Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dementi(26)

Det är inte vardagen i sig som

tråkar ut mig

Det är bara dess

tendens att

ständigt återkomma

 

 




Övriga genrer av anna-mia
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 14:57



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
:) :) :)

Fångat på pricken!

Du gjorde min tråkiga dag mycket leende-igare i ett endaste nafs :)
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia