Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dementi (35)

Jag kallar mig inte något särskilt
Jag bara hoppas
att du ser skillnaden
på udda
och unik




Fri vers (Fri form) av anna-mia
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-31 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia