Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här slutar jag

Tre år av verklighet har passerat
av bitter verklighet
av för jävlig verklighet
Drömmar som levt och som dött
Värk i bröstet som kommer och går
mest kommer

Tre år och hur orkar man gå framåt
i dynga och myrmark,
i sorg
i öken
Drömmar som levt och som dött
Ensamhet som kommer och går
mest kommer

För här slutar jag
Min linje
Mitt dna

En parentes,
det är jag

En dagslända.

Så hur orkar jag gå framåt?




Fri vers (Fri form) av anna-mia
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-12 15:13



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
vägen framåt är påbörjad, fortsätt sätt en fot framför den andra (som du redan gör)
2016-01-17

  Nellie629
Jag tror jag fattar.
Applåd till dig!
2016-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Vägen framåt är påbörjad!
Texten tyder på det.
2016-01-12

  Roger Karlsson
Du berättar ändock om styrka och mod
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia