Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsavgöranden

Vem visste att någonting som aldrig betytt något
plötsligt skulle kunna betyda allt?
Det där som man kanske förutsatt
utan att veta om det

Vem visste att de bara skulle komma smygande?
De livsavgörande besluten.

Och plötsligt så ett vägval
Höger eller vänster
Sorg eller sorg
för stunden eller för livet

Jag som inte ens trodde att
jag brydde mig




Fri vers (Fri form) av anna-mia
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 10:42



Bookmark and Share


  anna-mia
Tack för din kritik!
Du har rätt, det är en betraktelse grundat på mitt eget liv.
Inget påhittat denna gång :)
2011-10-26

  Herr Funderare
Intressant text där jag kan känna hur du lyckats fånga dina tankar och känslor i en härlig blandning.
....kanske fördomar när jag förutsätter att det är just dina känslor, men men..

Bra text!!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia