Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dementi (34)

Jag menar inte att jag avstannat
bara att det blivit
svårare
att gå baklänges
i samma fotspår som
tagit mig hit




Fri vers av anna-mia
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia