Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen har du funnit mig

Så du hittade fram
genom snåren
även om det dröjde för länge
Du är här nu

Så du har gjort
det du har gjort
även om det smärtar oss båda
Du är här nu

Luta dig hitåt
lägg ditt huvud i min hand
Jag håller dig
Du är här nu

Min




Fri vers (Fri form) av anna-mia
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-03 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia