Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förlorar dig

Tidigare murar

liggande i skärvor

i ruin

tack vare dig


Och du vill bygga upp dem igen

utan att själv veta hur

utan att berätta varför

Kanske för att skydda

oss


Och jag står bredvid

betraktande

Lär mig

sten för sten

att priset för kärlek är


tårar




Fri vers av anna-mia
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-07 10:37



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia