Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så trött så skev

Är så slut så fel så trött så skev så dum så sned

Är aldrig rätt är aldrig lätt är alla till lags är aldrig till lags

Är så less så nere så seg så degig så lugn så stressad så ledsen så glad

Det är jag idag




Fri vers (Fri form) av anna-mia
Läst 305 gånger
Publicerad 2011-11-24 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia