Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tangled


Toes touching ground

hair tangled

Dangling in the gallows

of my thoughts


Waiting for the cutdown

Waiting for the showdown


Losing faith




Fri vers av anna-mia
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia