Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du vad jag såg?

 

Jag bara kom och gick sådär

och då såg jag

den allra vackraste kvinnan

jag någonsin sett.

Och det var

.

du??




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 16:16



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
*Ler*Vilken vacker lättsam hyllning till kvinnorna**
2007-11-13

  charlotte hedendahl
Så gulligt skrivet!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf