Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gott öga till grannflickan!

Ett gott öga till grannflickan!

Med handen i fickan tog han tag om sin stolthet för han hade fått ett gott öga till grannflickan
Hon som har flyttat in i porten bredvid
Och inte förens han fått chansen att tala om för henne hur mycket som han tycker om henne kommer han att kunna känna någon frid
Så han skriker högt ut sin frustration i sina tankar och hoppas att hon ska höra honom?!
Då han hoppas att hon ska reagera och tänka?
Det är klart att jag har sett dig!
Sett hur du tittar på mig varje gång som vi möts
Så kom och ge mig en kyss då!
För jag tycker väl ändå att du är ganska så söt
Men än så länge är det där bara drömmar och illusioner
Slut!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel