Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imse vimse

Spindeln gråter
Är för
Vimsig
Klarar inte fler
Stormar
Mer
Stekande hetta
Upp
Och ner
Ner
Och upp
Spola spindel bort
Han behöver
Semester




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-05-06 16:34



Bookmark and Share


  Dyrwoold
hahaha! stackars spindel...
har aldrig tänkt det så =P
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina