Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hört nyheterna idag?


Tillitskrasch

Brännmärkt och doftsatt
när dag blev till natt

Inlåst påsatt utsatt för dej
du som påstått du älskar mej

Denna relation ger tydliga spår
hudens smärta kanske förgår
men själens sår tror jag består

Ärren kommer alltid påminna
om vad du gjorde mot din kvinna

Snälla någon snälla säg något sätt
jag kan behålla min sans och mitt vett

Hur kan jag någonsin lita på
kan inte tänka eller förstå
hur det ska gå
har blivit så
någonsin vi två
svårt så svårt att förstå

07.11.13 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-13 10:05



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja det här är så hemskt så det finns inga svar, huden blir allt tunnare.
2007-11-14

  Lena Renman
Hej
Jag hoppas verkligen att INGEN tror det är kvinornas fel, ja huga,
det är ju vad de försökt pådyvla oss sedan kristenheten införande, ja kanske tidigare.

Man har försökt skylla allt på kvinnan från syndafallet och framåt. Vår klädsel och kropp och numera kanske våra krav får frihet och självständighet sägs vara orsaken till att män brukar våld mot oss men vilken grund har DET rensonemanget?

Lena
2007-11-13

    ej medlem längre
Jag har börjat fråga mig om det är vi kvinnor som har dålig inverkan på männen så vi framkallar våld hos dem eller om det är deras egen frustation som inget har med oss att göra.
Männens utveckling tycks gå bakåt...varför?
2007-11-13

  katt.inc
Bra skildring av en hemsk upplevelse.
2007-11-13

    Maria Malm
Ärren kommer alltid att finnas, så sant..
2007-11-13

  Lyckohäxan Enediel
Ja ett fruktansvärt övervåld...antar att du menar kvinnan som torterades i 9 dagar av sin karl...?
Bra skildrat...
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman