Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingor Faller

gråa moln ses ovan
vinden vinkar nära
mot den mjukas kinder
där hon går på vägen

små flingor faller från ovan
på marken de lägger mönster
ett vinterland bildas

kylan sveper intill
där vinden vinkar nära
intill där hon går på klippor

andas in vinterkylan
låter tankarna vandra fritt
medan hjärtat ler

ser på snöflingor som faller
de faller mjukt på röda kinder
där hon går till mötes mot drömen

där snöängeln är du.




Fri vers av Lindizz
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-13 13:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En liten vinterinfluerad hyllning med finstämda toner !
2007-11-15

  Lasseman VIP
Wow! du mästarinna där! nu kom även min favo figur!... ängeln!...
2007-11-14

    Elin Sundström
Ja, slutet är jättefint med snöängeln!!
2007-11-13

    Maria Malm
Fint slut med snöängel.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz