Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlös och fångad

Det är ljuset i dig som får mig att vakna
varje morgon, varje dag drar sig längre
en dag vaknar man inte längre som alla andra
fast det är svårare att somna längtar du bort
till det enkla, det lilla i det stora

Jag sitter på bussen, håller i en broschyr
fast den inte förklarar varför du inte ler
så har den en oförklarlig bild med färg
det susar runtomkring
allt annat är inte längre någonting
livet byter rikting vid varje nytt dörrhandtag




Fri vers av Overs
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Overs