Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är livvakt åt min man

 

Jag är ständigt min mans beskyddarinna

Trots sin höga position i vårt samhälle

är han en ganska vek individ

som behöver en stark kvinna vid sin sida

Då finns jag där

Ständigt trogen

 

Jag skulle vara förlorad utan honom

Skyddar honom med mitt liv om så behövs

Men han är som män är mest

Gör ett snedsteg ibland

 

En gång såg jag honom nära en välsvarvad dam

som verkade farligt nära att få honom på fall

Då gick jag raka vägen över parketten och slog ner henne

 

Ja det kan gå hett till i Schack

 

 

 




Övriga genrer av Pulsatilla
Läst 636 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-13 13:57



Bookmark and Share


    Placebo
Såg inte hur det va fatt
Sen blev jag helt matt
2016-11-06

  Vildkärlek
Ha ha ja den va fin
2010-03-24

  LassO
Love it, Sergels torg i miniatyr? ;=)
2007-12-02

  Håkan Berg
Den var bra!

Att spela schack... är ju MITT gebit!
Fånga damen... binda henne...

Håkan
2007-11-21

  W.Riter
Haha...Den var riktigt bra! Kul knorr på slutet.:-)
2007-11-13

  Madjori
*Skrattar* Härlig text med ett underbart snopet avslut...
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla