Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I själva värket

 

Om tårar blevo diamanter

och jag vore en panter

skulle jag vara ett förmöget vilddjur

 

Om varje tår var silverdropp

och jag var född med tigerkropp

skulle jag vara ett förmöget vilddjur

 

Om tåren var en guldklimp stor

och jag var leopard med klor

skulle jag vara ett förmöget vilddjur

 

Om varje tår var dyr som Fan

och jag var klädd i lejonman

skulle jag vara ett förmöget vilddjur

 

Om tårar äkta pärlor var

och jag var farlig jaguar

skulle jag vara ett förmöget vilddjur

 

Men ingen tår är någon skatt

och jag är som en kelig katt

med blott ett liv i bur!




Fri vers av Pulsatilla
Läst 614 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-03 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla