Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinklad Haiku

 

 Den är inte lång

Men den är smal, sa pojken

 

Tog så stigen hem




Bunden vers (Haiku) av Pulsatilla
Läst 601 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-03 22:52



Bookmark and Share


  LassO
hehe den gillar jag
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla