Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg bara till

Om du någon gång

behöver ett lyssnande öra

säg bara till, jag lyssnar så gärna

 

Om vindar du inte visste fanns

blåser och far omkring dig

säg bara till, jag vill stilla dom för dig

 

Om kraften din plötsligt försvinner

svagheten den enda vän du har kvar

säg bara till, jag vill ge dig kraften åter

 

Om tårar du känner på din kind

för att allt känns jobbigt och svårt

säg bara till, jag vill torka dom åt dig

 

Om du känner att allt är mörkt och kallt

du fryser och inga filtar hjälper

säg bara till, jag vill tända solen för dig




Fri vers av Cajsa
Läst 1196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 11:02



Bookmark and Share


    sunnanvind
Underbart skrivet!
Den sparas!
2007-02-09

    kristin_88
Bra skrivit ..;)
2007-01-03

    Lindizz
En mycket fin dikt. Kram
2006-11-08

  john ekström
hörs som en vacker ballad när man läser upp den.
2006-10-21

  Steffe
Vackert, vördnadsfullt, omhändertagande, en härligt omsvepande ömhetsfilt av ord.
2006-10-13

  Gunilla Karlsson
En sån vacker dikt du har gjort!
Kram
2006-10-04

  solglimt
Underbar dikt som utsrålar
värme, kärlek och vilja!!

Tycker extra mycket om dena strof
"jag vill tända solen för dig"
2006-08-30

  Nessie
Tycker jättemycket om den här dikten. Texten utstrålar en stor famn av värme och kärlek. Fint uppbyggd text och helhet.
2006-08-29

  Pulsatilla
Det strålar härlig, varm trygghet från dig, min vän!!!
Denna sparar jag!!!
2006-08-28

  karamellen
En mycket varm och kärleksfull dikt. Mjukheten själv...Din vän kan skatta sig lycklig!
2006-08-28

    ej medlem längre
Vilken tilltalande kärleksfullhet du inbäddar du:ett i. Dikten är rosenmoln och mjuk bomull. Han/hon kan nog falla säkert. Där finns din famn att fångas i.
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg