Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Den onåbara timmen av vänskap



stunden av samvaro
timmen av musik och minnen
tankar och äkthet
glädjen att se varandra
har gått mig förbi

min världsbild av kärlek
en himmelrikets duk över jorden
ett hantverk av finess och komlexitet
virkad av människors goda intentioner
har repats till ett nystan av oro

oro och svaghet
som likt empati,sårbarhet och mesar
är ovälkomna gäster på hormoners gästabud
när världen av instinkters taggtråd
tuggar och spottar




Övriga genrer av Ord
Läst 833 gånger
Publicerad 2006-03-29 12:23



Bookmark and Share


  stefan.g
En av dem absolut bättre jag läst! Detta tyckte jag fanns med, hjärtat, eftertanken, hjärtat, utsattheten, hjärtat och mänsklighet och igentligen mycket mer....Detta är en text som växer i styrka, den kan man återkomma till och få en yttligare berättelse.
2006-05-28

  Pulsatilla
Ett mästerverk!
Har inga fler ord... mållös
2006-03-30

    ej medlem längre
vi är här vännen!
2006-03-30

  Agnes
...min världsbild av kärlek
en himmelrikets duk över jorden
ett hantverk av finess och komlexitet
virkad av människors goda intentioner
har repats till ett nystan av oro


..måtte du inse vilken gudagåva du fått till skänks som finner dessa ord och virkar dem samman til denna vackra skapelse. Du måste stanna här och skänka oss inspiration och eftertanke. Jag ger dig min 100%-iga bekräftelse på att du är en ordets mästare....
2006-03-29

  Jennie
Detta fär mitt hjärta av slå snabbare och jag känner olust i det jag läser. Väldigt fint skrivet, men jag kan känna att huvudet har hamnat under ytan.

Kram Jen
2006-03-29

    ej medlem längre
Ja, jag håller med.
Vemodig text.
Men ack så bra för det!!!

"min världsbild av kärlek
en himmelrikets duk över jorden
ett hantverk av finess och komlexitet
virkad av människors goda intentioner
har repats till ett nystan av oro"

Ja, Crister, det finns inte så mycket mer att säga.
jag tolkar just de raderna, som så,
att all kärlek i världen, plötsligt är blowed into pieces.

Du är så jävla bra på det här!! AH!! (=
2006-03-29

  prinscess VIP
vemodig text
och en viss oro över
vad framtiden bär med sig
men du har fått fram dina
innersta känslor mycket bra
(kanske tolkar alldeles fel)
tack för att du delar med dig
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord