Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VarDag


vår kärlek
är att leka tillsammans

att kiknande gömma små presenter i
lysande metaforer
utbyta bråkiga leenden över frukostkaffet och
varmt applådera varandras monologer

ibland utdela pisksnärtar
bitas klösas

för att efteråt
plåstra ömma sår
berömma varandras högerkrok




Fri vers av Propella
Läst 1219 gånger
Publicerad 2005-09-07 13:51



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
sluta nu med dina kärlekstrams
jag blir ju fruktansvärt avis och sugen
2005-10-07

    ej medlem längre
tjafsets underbara värld. helt klart lycka att få träffa på någon som man kan tjafsa med. finns andra tolkningar man kan göra men denna är nog den jag gillar bäst.

propella med svungpoesi i fingrarna.

p.s ......vem är du ;)
2005-09-07

    Pernilla Lindholm
Jag tycker om den, den är söt. :)
2005-09-07

    Emma_med_t
Oj vad träffsäker. DU är verkligen träffsäker. Kärlek & Handling, Bråk & Förlåt - huvudingredienserna/E
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Propella
Propella