Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäh !

 

de ska nog va en mas eller kulla
att få en trasslig själ att förstå
hur vackert livet är ändå

ett Ord

och tvivlen slutar snurra


Mäh !




Fri vers av Ord
Läst 1403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-06-06 12:07



Bookmark and Share


  Kajsabajsa
Kajasabajsa kan också dalmålska! vackert!:-)K
2006-06-06

  sol
mäh!
2006-06-06

  Sanningsägaren VIP
Hahaha... underbart!
Jag fick minsann min beskärda del jag med av detta:
Mäh!
på poetträffen i maj... däremot så används
detta uttryck också nere i ångermanland med
så vad då ra?
Mäh?
skärp dig, ska de här va en dikt eller bara smör för drutt och sol? ;)

MÄH!
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord