Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

högsta vinsten

 

vill jag veta
behöver jag informeras
är jag nödgad att smaka

din existens

mina armar sluter cirkel
kring älskogskropp
känslors nödbroms
gör tid till stopp
får alla steg att leda bort

undrar om

du vet att göda
min trånadsångest
med  levande ögon
smekande min hals

vågar vinner
då livet levs

jag förloras i glädje
till det större livet

och

högsta vinsten

är min

 

*




Fri vers av Ord
Läst 2109 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2006-06-01 17:56



Bookmark and Share


  Blåbäret
wow...vacker!!!
2008-08-25

    E.B.
Saknar dig vännen, hoppas du sover gott.
2008-08-17

  Förstörd
Vacker :)
2006-09-11

  MonaLisa
*ler lyckligt* Ja, jag håller med, och det är bara helt underbart uttryckt!
2006-06-23

  Kajsabajsa
skört, vackert och alldelens underbart!:-)k
2006-06-05

  Annmargreta
Du har vunnit högsta vinsten
dina rådjursögon har du fått!!!!!!!!!!!!!!!!
2006-06-02

  Propella
Wow!

Här överträffar du dig själv! Lekfyllt, varmt och förtjusande kärleksfullt.

"känslors nödbroms
gör tid till stopp"

Härligt.
2006-06-02

  Sanningsägaren VIP
jag är ledsen men jag bara måste:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=207053

Wow, det DÄR kändes förbannat bra!

*fnittrar*

2006-06-01

  prinscess VIP
den här tyckte jag om
jåttefint skriven
värd en klar femma
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord