Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjärlek

 

Jag stryker din köl
med smekande strån
från hästman

tjära tätar och fyller
ensamhets torrsprickor

doft av trä, sommar och tjärlek

å vad gör det att du läcker
när det är känslor som flödar


jag öser så gärna




Fri vers av Ord
Läst 1535 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-06-05 09:07



Bookmark and Share


    Louvisa
underbart poetisk
så bräddfull att det flödar över
vackert, somrigt
gör mig glad :)
2006-06-06

  Kajsabajsa
Känner doften av tjära och sommar...fint!:-)K
2006-06-06

  Sanningsägaren VIP
sommar
sol
regn
vått
gräs
naken
het
fast liiite kommer du nog
att drunkna..;)
Kärlekens Hav
lockar
2006-06-05

  Jessica Ebbesson
En njutning är denna underbara! Perfekt i sitt upplägg..jag smälter helt enkelt :)
2006-06-05

  prinscess VIP
mycket lekfull text
den var bra ihopknåpad
värd en klar femma
2006-06-05

  Propella
Underbart, Ord! Lekfullt, smekande och småbusigt - precis som det ska vara.
2006-06-05

  osynlig
vilken gullig text. speciellt slutet =)
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord