Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kyss i stormen.. (förtydligar.. provsvar som avfärdar befarade fosterskador , skänkte mig en livskyss mitt under en svår tid..)

/ Crister




provsvarskyss

 

jag river mina livshus
och säljer på loppis


i vinterregn

när du plötsligt kysser mig
lätt på kinden
och viskar
 
jag är ok Pappa
och jag kommer till dig
om så
under bara himmelen


älskade flickebarn
jag bygger dig slott av kärlek

må de rasa så gör jag tusen åter
himlens tårar värmer nu


i sommarregn




Fri vers av Ord
Läst 1590 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-31 13:11



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken lycka...så total...
2008-08-25

  Kajsabajsa
älskade flickebarn
jag bygger dig slott av kärlek

må de rasa så gör jag tusen åter
himlens tårar värmer nu




i sommarregn


Åhhh, vad vackert! och vad glada ni måste vara!:-)K
2006-06-02

  sol
de ångar om texten
...du bara ÄR kärlek...
- kysser gud precis vart han vill..
:)
.
2006-06-01

  Pulsatilla
Dina känslor förmedlas så att jag vill gråta av glädje med dig, varma vän!
Härligt!!!
2006-06-01

    ej medlem längre
slutet in my heart !


OCH SJÄLVKLART RESTEN UTAV DIKTEN OCKSÅ!



Du måste vara en underbar pappa * ler *
2006-05-31

  Ensamma mamman
Du har en sån UNDERBAR förmåga att skriva din kärlek ord för ord.. Jag sänder massor glada tankar och tretusenfyrahundraåttitvå kramar till dig, familjen och det lilla flickebarnet som är på väg!! *kramas* =)

/ Ida
2006-05-31

  osynlig
ååh vilken vacker text.
2006-05-31

  Sanningsägaren VIP
jag vet
jag känner
jag förstår
jag älskar
2006-05-31

  Saga-Sofia
Vilken fin.
2006-05-31

  prinscess VIP
den var gripande
om en far som gör allt för sin
underbara flicka tolkar jag det som
hade det funnits en tiogradig skala
så hade du fått tian
men nåväl du får en femma
kramar till dig
2006-05-31

  Teresia Ridell
Lite svårttydlig, tycker jag...men din kärlek lyser tydligt igenom o jag får gåshud av att läsa den !
Lyckliga flicka som har en far som du !!!
2006-05-31

  JMR
Jag hoppas din dotter mår bra. Jag älskade dina ord, men innebörden gör mig lite ledsen.
2006-05-31

  Cris
Vad rasande vackert!
betagande... vet inte
riktigt vad det betyder....
men det är Mycket känsla
och massor av kärlek från en
far som gör ALLT...

detta är särskilt vackert:

"älskade flickebarn
jag bygger dig slott av kärlek

må de rasa så gör jag tusen åter
himlens tårar värmer nu




i sommarregn"
2006-05-31

  Propella
Åååååå... Jag kan inget annat än jubla. Vad jag är glad med dig! Det här är en text till en liten stundande prinsessa...
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord