Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men jag lever och mina ögon ser hjärtat


Poesin är åt helvete just nu

lyser

telefonen är gammal

sladden är grå

poesin är åt helvete just nu


sådde frön

de var sega

de är stora nu




Övriga genrer av Nudelslabb
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb