Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vintersaga

Det går inte att
se noshörningar
eller graviditetstest
på isen.

Inte se några
fotografier eller
lådknoppar i snöklottret.


Vi ser bara
kaveldunet vi blandat
med snön.

Och
varandra med
tjocka jackor.

 

Jag har inte skadat mig
bara för att jag ligger
livlös på vägen.

För älskling,
du gör mig glad.


Men det är
solnegång
och
hemgång.

 


Så puss.

 




Fri vers av ingentingflicka
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 19:43



Bookmark and Share


  Jolly Roger
Jag har inte skadat mig
bara för att jag ligger
livlös på vägen.

Älskar det stycket , och slutet är bara jättefinfint! APPLÅDER till dig ^*
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka