Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthud


Och så kröp jag intill dig
la försiktigt min hand
millimetrar från din rygg
nära
så att din hud värmde min
smekte inte men log

och jag visste
att kärleken andades än




Fri vers av Lindah
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-05-06 23:54



Bookmark and Share


  Charly
Den där närheten! Man skälver. Jag kan riktigt känna värmen från hans rygg.
Jättebra!
2005-07-07

  madinsane
ljuvt.. nästan för ljuvt, måste jag säga..
jag gillar inte alls att andra är förmögna att skriva kärleksord nu, när jag är bitter..
nåja, du gör det bra..
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah