Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetsklamrande


Just när natten balansvibrerar mot drömmar
när jag vaknar av dina andetag
och jag trevar efter din skugga med förnekelsekalla fingrar

Då inser jag vad som hänt oss så länge nu
vad som skapats mellan oss



ingenting




Fri vers av Lindah
Läst 535 gånger
Publicerad 2005-05-07 00:56



Bookmark and Share


  Markattan
Snyggt skrivet om när insikten slår till och man plötsligt förstår. Väldigt bra!
2005-05-08

    livräddaren
underbar!!
2005-05-07

    carimba
Snyggt!
"Just när natten balansvibrerar mot drömmar"
precis en sån där inledning som det ska vara, en som griper tag...
även jag tycker att de förnekelsekalla fingrarna avslöjar slutpoängen i förväg, tycker kalla fingrar räcker.. och så är det perfekt att det lilla slutordet ingenting står avskilt från resten av texten. Det förstärker dess betydelse
2005-05-07

  baphomet
Kort och exakt huvudet på spiken... tänk att det händer gång på gång och aldrig lär man sig :)
2005-05-07

  Peter Stjerngrim VIP
Du skriver innerligt klarsynt och berörande!
Ser fram emot att få läsa fler texter av dig framöver ...
2005-05-07

    stäppvarg
å, den träffade mig rakt i hjärtat.



den påminde mig för övrigt om låten "hanging on to nothing" av manic street preachers.
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah