Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrundstvekans farväl


Det där jag såg i dina ögon
Innerlighet i ångersjäl
just när jag lämnade dig

Var det orden du aldrig sa
älskade du mig ändå?




Fri vers av Lindah
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-05-07 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah