Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppen flamma

när jag var ung
trängde den
kalla luften

genom mig

och stannade kvar
under lång tid

det var
mörka tider

men värmen
återvände
flera år
senare

nu är jag
en öppen
flamma





Fri vers av mgns
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-11-14 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns