Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonanteckning i all hast...


Nota bene

Är du vaken?
Det är du nog.
Det är väl din lediga dag idag har jag för mig...
Är bara tvungen att skriva ner några rader igen eftersom det lugnar mina längtanssjuka tankar.
Morgonen är kylig men inte allt för grå - jag väntar på snöflingornas vita dans. De får mig som alltid att tänka på...
Tja du vet...

Jag har tänkt en del...
I imperfekt
Jag tänkte igår på Lucia
Pepparkakor med glögg
Jag tänkte på tårtor, kaffe, hus, och snö
Färg, form och frågesport
I förtrolig närhet...
Tja du vet...

Vi har våra gemensamma minnen
Det är allt vi har
Men som vi har dem!

Tja du vet...






Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 639 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 08:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
känner mig explosiv
som en dynamitgubbe
i dina tänkta armar
av din möjliga tanke på mig
2007-12-12

    ingvar VIP
Skönt med positiva - och goda -
tankar!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för