Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leende ögon

Ser snöflingor faller

en efter en

kristaller av snö

lägger sig till marken.

Vinterkylan ger sitt intryck

på rosenröda kinder

 där havets lugn

stannar i tiden.

Tystnaden viskar bortom

där vinterlandskap

ses med leende ögon.




Fri vers av Lindizz
Läst 342 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-14 12:00



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Underbart vacker, med en nästan magisk känsla!
2007-11-15

  dalida_bl
Jag stannar en stund i tiden med ett leende tittar på dina snöflingor som faller och njuter av bilden... Tack för det!
2007-11-15

  Lasseman VIP
Älskar även denna! som ligger5 mig nära!... kramis..
2007-11-14

  Mats Henricson
Härligt vykort med pricksäker elegans !
2007-11-14

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackert skrivet!
2007-11-14

  Lars Granlöf
Vinterns tystnad
ja den är vacker
att se på.
Och din dikt
skön att lyssna till.
2007-11-14

    Maria Malm
\"Tystnaden viskar bortom\"...så fint uttryckt..
2007-11-14

  albertina
Tystanden viskar bortom
Där vinterlandskap
ses med leende ögon.=)
Dina ord skapar vackra bilder i mitt huvud.
Tack för bra läsning
2007-11-14

  devilsangel
Igår kom det några få snöflingor här i skåne men det var allt det lilla...Längtar efter att se dessa kristaller bildas, få busa i snön, bygga snögubbar, åka pulka...Vintern är underbar. Men vi har sällan någon :(

vackert beskriver du vacker vinter
2007-11-14

  Maria Zena Viklund
mycket vackert får en känsla av osho
2007-11-14

  Carlita
åh här i Oslo har ännu inte den första snön fallit. men jag fylls av längtan vid dina ord *ler*

mkt vackert
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz