Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för dig

det kan vara så enkelt
som att hålla ut
en hand
med knogarna
mot marken

det kan vara så enkelt
som att tända
ett ljus
i ett mörkt rum

det kan vara så enkelt
som att vända bort
ansiktet
och gå

det kan vara så enkelt
som att sätta
den ena foten
framför den andra

och det kan vara
så enkelt
som att
skriva dessa rader

bara för dig




Fri vers av mgns
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-11-14 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns