Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, du vet vem du är. Jag vet att du har ett helvete men allt jag vill är att du kämpar vidare i livet för min och din egen skull. Att du hittar ork inom dig för viktiga saker (du vet vad jag menar) och att tänka positvt. Jag finns här för dig när d


Jag Vill Att Du Stannar I Mina Armar För Alltid





Jag skulle vilja att du skulle fick veta allt jag vill.
Jag skulle vilja att alla mina önskningar blev uppfyllda.



Alla mina böner skulle bli sanna,
Alla mina böner om dig.






Du förstår, jag vågar inte säga de sakerna.
De sakerna kommer låta så konstiga när jag säger dem.






Jag vill att vi rymmer bort.
Jag vill att vi dansar hela natten lång.
Jag vill att vi är helt ärliga mot varann.
Jag vill att vi ska vara oss själva.
Jag vill att vi glömmer bort alla problem och flyger.






Men det som jag vill mest av allt
Är att du stannar här hos mig förevigt.




Fri vers av Kramgalen
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen