Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nån som känner igan känslan av skuld, till nåt som du inte behöver känna skuld för


Bannlysning

 

Alltid lika underlägsen mitt eget förstånd

kan inte förstå att jag faller

faller för frestelsen

Att ta på mig det förbannade dåliga samvetet

sannerligen medveten om mitt val

ändå famlande i ovett

fast jag vet att jag inte gjort något fel

 

Jag förbjuder härmed det dåliga samvetet

att besöka det goda samvetet!

 




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 22:18



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Så oerhört sant och man blir ju, nästan, schizofren eller paranoid,när man , ibland, har nästintill oöverstigliga bergstoppar att betvinga på denna törnbestödda livsvandring !!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP